?>
+      فیلم هندی      اجاره خودرو      تعمیر ماشین ژاپنی      مبلمان      نوید      آیرنکس      +      امداد کرمان موتور      -      *      -      مشاور خانواده      قرص تاخیری      -      -      .      +      خرید ویپ      تعمیرات موبایل      -      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      کربنات کلسیم      *      فروش ویپ      خرید ماینر      -      +      دکتر زنان مشهد      .      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      خرید بازدید سایت      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
 Rondbaz Rondbaz .

Rondbaz

قطعي اينترنت و كسادي كسب و كارهاي مجازي

اين روز ها ديگر كمتر كسي هست كه از فضاي مجازي استفاده نكند و هحچنين از اينترنت در دنياي مدرن استفاده از اينترنت بسيار لازم است. اينترنت اين روز ها دنيا را به دهكده جهاني تبديل كرده است و باعث شده كه ادم ها در طول روز استفاده هاي مختلفي را از اينترنت كنند. در طول كرونا اينترنت تاثير بسزايي در خانه نشين كردن افراد جامعه داشت و باعث اين شد كه دانش آموزان از طريق اينترنت به كلاس هاي مجازي وصل بشوند. در دنياي امروز اينترنت  وسيله بسيار مهمي است و  اكثر كار ها نياز مبرم به اينترنت دارند و بايد از طريق اينترنت به فعاليت بپردازند.اين روز ها حتي بسياري از بازي ها كه مردم انجام مي دهند نياز به اينترنت دارد يا مسير يابي هايي كه در گوشي است نياز مبرم به اينترنت دارد و خدمات گشتردهايي را اينترنت به مردم مي دهد كه بسيار كاربردي است.

مدت زمان زيادي از روزهايي كه لازم بود براي هر نوع خريد و يا دريافت هر نوع خدماتي به بازار يا ادارات مراجعه نمود؛ گذشته و امروزه تقريبا همه مشاغل براي عقب نماندن از قافله تجارت مجبور به حضور موثر و فعال در دنياي مجازي مي باشند. البته ناگفته نماند كه پاندمي كرونا در سرعت بخشيدن به اين موضوع نقش بسيار مهمي داشته و به صورت مستقيم خيلي از كسب و كارها براي فعال بودن نياز به حضور مداوم و مستمر در اين دنياي جديد اما جذاب را داشتند.

 

در كشور ما نيز در سال هاي اخير، كسب و كارهاي زيادي در فضاي هاي مجازي خصوصا اينستاگرام شكل گرفته است و اين پلتفرم به عنوان اصلي ترين فضاي مورد استفاده ايرانيان تقريبا براي همه شناخته شده مي باشد. آمارها نشان مي دهد كه بيش از 415 هزار فروشگاه ايراني در پلتفرم اينستاگرام فعال هستند كه بر اين اساس حدود يك ميليون نفر به صورت مستقيم و احتمالا سه ميليون نفر به صورت غير مستقيم در اينستاگرام اشتغال دارند.

 

حال با در نظر گرفتن اختلال و قطعي اينترنت در يك ماهه اخير، شرايط اين كسب و كارها چگونه خواهد بود و تاثير اين موضوع بر شركت ها و مشاغل فعال در اين پلتفرم چقدر مي باشد؟

 

مهدي بشارت دهنده، پژوهشگر اقتصادي، در خصوص اين موضوع به ايسنا گفته بود كه: " تعداد قابل توجهي از كسب و كارهاي ايراني در فضاي مجازي براي دسترسي به اين نرم افزارها نياز دارند و حدود يك ميليون شغل در ايران وابسته به اينستاگرام است و بازاري بالغ بر 40 هزار ميليارد تومان در سال ايجاد مي كند."

 او در ادامه افزود:" شغل حدود 10 ميليون نفر و 2 ميليون و 400 هزار كسب و كار در كشور وابسته به اينستاگرام است كه با بستن آن ضرر و زيان هنگفتي به اقتصاد خانواده ها و كشور وارد مي شود و زيان اقتصادي كه به واسطه قطعي اينترنت در ايران روي داده است، بيش از 5/1 ميليون دلار در هر ساعت پيش بيني شده كه در پلتفرم هايي مانند واتساپ، اينستاگرام، توييتر و ... بوده است."

 

حال با درنظر گرفتن اين موضوع كه تخمين زده مي شود بازار هاي مجازي در اينستاگرام سالانه بين 18 تا 32 هزار ميليارد تومان گردش مالي دارند، بستن اين پلتفرم چه ضرر و زياني را بر مشاغل موجود و كسب و كارهايي كه به صورت غير مستقيم در اين مورد دخيل هستند رقم خواهد زد؟

 

در خبرها آمده بود مدير شركت ملي پست ايران؛ هفته گذشته اعلام كرد كه به دليل قطعي اينترنت و فيلترينگ اينستاگرام و واتساپ، درآمد پست يك سوم كاهش يافته است. بنابر گفته هاي ايشان مشخص مي شود كه يك سوم مرسوله هاي پستي و معاملات از طريق اينترنت و پلتفرم هاي خارجي مانند اينستاگرام انجام مي شده كه قطعي اينترنت باعث كاهش بسيار چشمگير اين معادلات شده است.

علاوه بر اين به نظر مي رسد بر اساس سخنان عيسي زارع پور، وزير ارتباطات، قرار نيست فيلترينگ اينستاگرام برداشته شود زيرا ايشان در حاشيه جلسه هيئت دولت،  به صاحبان مشاغل هشدار دادند كه در محيطي كه پايبند به قانون جمهوري اسلامي نيست،كسب و كار نكنند.

 

زارع پور در مورد زمان برداشته شدن فيلترينگ توضيح داد: "اين پلتفرم هاي بعضا امريكايي بستري براي اغتشاش شده بودند كه محدوديت هايي توسط نهادهاي ذي صلاح بر آنها اعمال شده است و تا وقتي اين پلتفرم موجب آسيب به كشور شود، محدوديت آنها ادامه پيدا مي كند."

با توجه به سخنان وزير ارتباطات، درآمد 10 ميليون نفر وابسته به اينستاگرام تا زماني كه مراجع ذي صلاح تصميم به رفع فيلترينگ نداشته باشند، همچنان معلق باقي مي ماند. البته مجتبي توانگر نماينده مردم تهران در مجلس عنوان كرده بود كه:" كسب و كارهاي مجازي بيشترين آسيب را از آشوب خواهند خورد و بايد محدوديت اينترنتي موقت باشد."

بر اساس گزارش مركز آمار ايران حدود يك ميليون و 700 هزار كسب وكار در فضاي اينستاگرام به وجود آمده است و تقريبا 2 ميليون و 400 هزار كسب و كار در حوزه فروش و تبليغات در اين پلتفرم فعال مي باشد كه همه آنها به صورت مستقيم از قطعي اينترنت متحمل ضررهاي مالي جبران ناپذيري مي شوند.

 

حال سوال اينجاست اختلال در اينترنت، چه پيامدهاي منفي ديگري در بازار كسب و كار داشته است؟

 

امير عرفاني موسس و مدير عامل" شيپ نو" كه در زمينه حمل و نقل فعال مي باشد، در خصوص محدوديت هاي اينترنتي در هفته هاي اخير به خبرنگار ايسنا اعلام كرد: "با وجودي كه حوزه كسب و كار ما بر روي سرورهاي داخلي است، اما اختلالات موجود موجب شده كه اپراتورهاي ما در پرداخت خود دچار مشكل شوند؛ يك روز اپراتور ايرانسل قطع و يك روز اپراتور همراه اول. اين روزها قطعي اينترنت به گونه است كه مثلا در مركز اينترنت متصل است، اما راننده در بيرون امكان پرداخت با گوشي همراه خود را ندارد."

 

او در ادامه افزود: "متاسفانه در اين شرايط روزانه حدود 70 تا 80 ميليون تومان به كسب و كار ما خسارت وارد شده و به نوعي درامد اين كسب و كار اينترنتي به كمتر از نصف رسيده است."

البته به عقيده آقاي عرفاني قطعا اين كسب و كارها به مرور به اينترنت داخلي متصل مي شوند ولي امكان ارتباط با دنيا به طور كامل از بين مي رود كه همين موضوع سبب مهاجرت نخبگان و متخصصان خواهد شد. او در اين باره توضيح داد: "در شرايط عادي ما اجازه نمي دهيم كه متخصص آي تي ما از شركت ما به شركت ديگري بروند، چرا كه بر روي آنها سرمايه گذاري كرده ايم، اما زماني كه اين نخبگان به دليل وضعيت موجود تصميم به مهاجرت مي گيرند، هيچ گاه نمي توان مانع مهاجرت آنها به كشورهاي ديگري شويم."

 

علاوه بر اين از نظر حميدرضا اشجع، مدير عامل كسب و كار" مستر بليط"، تاثير محدوديت هاي اينترنت بر كسب و كارهاي مجازي اين گونه است: "آسيب ها بر كسب و كارهاي مجازي به ويژه براي حوزه كسب و كار طي چند هفته گذشته مشخص است و به دليل اختلال اينترنت، در يك سري از زيرساخت ها براي سرويس دهي به كاربران خود دچار مشكل شده ايم. در اين مدت مبادلات مالي ما دچار مشكل و از سوي ديگر كانال بازاريابي ما در گوگل دچار اختلال شده و از كار افتاده است."

او در ادامه افزود:" اگر چه مستر بليط بر روي سرورهاي ايراني و داخلي ايجاد شده است، اما بخشي از زير ساخت هاي كسب و كار ما بر روي سرور هاي خارجي قرار دارد كه با تداوم اين شرايط، ادامه اين وضعيت براي كسب و كارهاي مجازي شايد غير قابل تصور باشد و اميدوارم موضوع با تدبير مديران و مسئولان كشور حل شود."

 

مدير عامل مستر بليط با مقايسه قطعي اينترنت امسال با آبان 98 مي گويد:" در آبان 98 كسب و كارهاي مجازي با قطعي كامل اينترنت مواجه بودند و البته زمان آن كوتاه بود، اما با وجودي كه اكنون محدوديت ها مانند آن سال نيست، اما شرايط اختلالات اينترنتي طولاني تر شده است و از سوي ديگر با وجودي كه امسال بسياري از كسب و كارهاي مجازي به سورهاي داخلي متصل شده اند، اما با كاهش پهناي باند اينترنت، اكنون در مبادلات بين المللي خود دچار مشكل شده ايم."

 

اما نويد ادريس، دبير كل اتاق بين الملل جوانان، درباره شرايط موجود مي گويد:" از سال 98 كه قطعي كامل اينترنت موجب عدم دسترسي مردم و كسب و كارها به اينترنت شد و حتي بسياري از استارتاپ هاي فعال از دسترسي خارج شدند، شاهد اختلالات بسيار بر كسب و كارهاي مجازي شديم و حتي زماني كه اينترنت بر شبكه داخلي متصل شد، به دليل نداشتن بستر مناسب اين كسب و كارها بر اينترنت داخلي، شرايط به گونه اي سخت پيش رفت . امروز 99  درصد استارتاپ هايي كه حجم فعاليتي را شروع كردند؛ زير ساخت هاي خود را بر روي سرورهاي داخلي فعال كرده اند، چرا كه اينترنت داخلي علاوه بر سرعت بيشتر، فضاي زير ساختي آن نيز توسعه يافته است. از سوي ديگر اگر چه در آبان 98 بسياري از سرورهاي بانك ها دچار اختلال شد، اما امروز نهادهاي دولتي و بسياري از استارتاپ ها در فضاي داخلي فعال هستند."

 

او در ادامه تاكيد كرد:" امروز بسياري از كسب و كارهاي خرد و متوسط به بالا كه در بستر مجازي شكل گرفته اند، همه و همه در فضاي اينترنت داخلي كار مي كنند، اما در بحث ارتباطات بين المللي اگر اين كسب و كارها در فضاي واتس اپ و اينستاگرام تبليغات داشتند، اكنون با فيلتر شدن اين بسترها در مبادلات بين الملل خود دچار مشكل شده اند و متاسفانه براي مبادلات بين المللي راهكار جايگزين براي تعامل و ارتباطات ديده نشده است و اگر چه حجمي از اين مبادلات بر روي ايميل و جيميل انجام مي شود، اما همين شبكه ها نيز اكنون دچار اختلال است. "

 

حال كه بنا به گفته دبير كل اتاق بين الملل جوانان ايران راهكارهاي جانبي از سوي وزارت صمت، كار و معاونت رياست جمهوري براي شرايط فعلي پيش بيني نشده است، ضررهاي قابل توجهي از اين حوزه شامل كسب و كارهاي اينترنتي خواهد شد.

علاوه بر اين نويد ادريس با بيان اين كه مطابق آمارها حدود 9 ميليون از كسب و كارهاي خرد در فضاي مجازي صفحه دارند و يا تبليغات آنها در اينستاگرام فعال هستند، اما اين كه چه حجمي از فروش را دارند؛ مشخص نيست؛ توضيح داد: "با توجه به اين كه بخشي از كسب و كارهاي مجازي بر روي بستر اينترنت داخلي قرار گرفته اند، اما فيلترينگ واتساپ و اينستاگرام موجب كاهش درآمد اين كسب و كارها مي شود و مطابق برخي آمارها در اينستاگرام بيزينس يك دهم جمعيت موجود يعني حدود 8 ميليون نفر در اين بخش كسب و كار دارند."

 

ايشان در ادامه به اين موضوع اشاره داشتند كه: "در شرايط كرونا حجم زيادي از كسب و كارها به سمت فضاي مجازي رفته اند و سرعت توسعه كسب و كارهاي مجازي بيش از زير ساخت هاي ماست. در اين شرايط ممكن است شاهد اختلال در بستر داخلي اينترنت شويم و ممكن است در اين مدت زير ساخت ها رشد نكرده باشد و بايد توجه داشت كه طي 22 سال اخير شدت رشد كسب و كارهاي مجازي بيش از زير ساخت هاي ما بوده است." به اعتقاد دبير كل اتاق بين الملل جوانان ايران حوزه گردشگري به ويژه در حوزه بين الملل بيشترين آسيب را از اين شرايط مي بيند.

 

با توجه به آنچه كه بيان شد؛ اين روزها تاثير قطعي اينترنت بر همه جنبه هاي زندگي ايرانيان بسيار فراتر از تصور است كه به دليل تداوم تقريبا يك ماهه توانسته زندگي افراد زيادي را با مشكلات جدي مواجه نمايد. در چنين شرايطي انتظار مي رود مسئولان امر كمي منصفانه تر و مسئولانه تر به پيامدهاي تصميم گيري هاي خود نگاه كرده و با در نظر گرفتن همه جوانب امر، مسائل را به شيوه اي منطقي تر حل نمايند.

 

 

منبع : سايت خريد و فروش سيم كارت رندباز



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۴ آبان ۱۴۰۱ساعت: ۰۲:۲۸:۲۴ توسط:اميررضا موضوع:

ارائه فيبر نوري از سوي اپراتور ايرانسل

ارتباط چيزي كه آدم ها با هم ديگر دارند و بسيار خوب است . از ادم هاي نخستين كه با اتش با هم ديگر ارتباط برقرار مي ميكردند تا به امروز كه تلفن هاي هوشمند  باعث اين شده كه آدم ها با هم ديگر ارتباط برقرار كنند.اين روزها اپراتور ها در تلاش هستند كه اينترنت نسل جديد را بياورند كه نياز به زير ساخت هايي دارد. ايرانسل در تلاش است كه اين روز ها با  كمك فيبر نوري اينترنت پر سرعت را به مردم دهد.اينكه  اين روزه فيبر نوري توجه ايرانسل را گرفته  است و بقيه اپراتور ها را براي  اين است كه به دليل پهناي باند وسيع تر نسبت به كابل هاي مسي است. از دلايل ديگري كه ايرانسل و اپراتور هاي ديگر  براي استفاده از فيبر نوري اين است كه به دليل تاخير كمتر در مقايسه با مخابرات ماهواره اي از بهترين ابزار انتقال  اطلاعات به حساب مي آيد  و نسبت به كابل هاي بهتر هستند.

در كشور ما با در نظر گرفتن اين موضوع كه فيبر هاي نوري توانسته اند در بهبود عملكرد بسياري از زير ساخت هاي مخابراتي و شبكه ها مفيد باشند، توسعه اين بخش به عنوان راهكاري بلند مدت براي حل مشكلات در دستور كار دولت قرار گرفت. ولي با توجه به اين كه اين برنامه پرهزينه، زمان بر و با بازگشت سرمايه طولاني مواجه بود، از سوي اپراتورها مورد توجه قرار گرفت و دولت تصميم گرفت تا با اختصاص دادن پنج درصد از 28 درصد حق السهم پرداختي اپراتورهاي تلفن همراه به توسعه دسترسي مبتني بر فيبر نوري  (FTTx )، گام موثري در جهت گسترش ارتباطات در كشور بردارد.

 

در همين راستا، اپراتور ايرانسل به عنوان نخستين اپراتور ديجيتال در كشور، تفاهم نامه اي با سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي منعقد نمود كه بر اساس آن ايرانسل متعهد ميگردد تا پايان سال 1403، براي پنج ميليون خانوار پوشش دسترسي به فيبر نوري را فراهم نمايد. مهدي روحاني نژاد، سرپرست معاونت راهبردي و توسعه بازار رگولاتوري، ضمن اعلام اين خبر، امضاي اين تفاهم نامه را در راستاي تقسيم كار اجراي پروژه توسعه دسترسي مبتني بر فيبر نوري بيان نمود و در ادامه تاكيد كرد:" بر اساس اين تفاهم نامه بخشي از تعهدات اپراتور ايرانسل براي ايجاد پوشش فيبر نوري مي تواند از طريق عقد قرارداد با اپراتورهاي FCP   اجرايي شود.”

 

البته در حال حاضر ايرانسل تنها اپراتور فعال در زمينه فيبر نوري نبوده و پيش از اين هفت اپراتور ارتباطات ثابت ( FCP ) و شركت رايتل در تفاهم نامه اي با رگولاتوري متعهد به اجراي پروژه دسترسي مبتني بر فيبر نوري مي باشند. سال گذشته، محمد حقي، معاون امور پستي، ارتباطي و فناوري اطلاعات سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفته بود: " توسعه ارتباطات شبكه فيبر نوري وقتي شتاب ميگيرد كه اين موضوع به عنوان وظيفه اپراتورها ديده شود. از اين رو رگولاتوري در نظر دارد كه توسعه در شبكه فيبر نوري را براي اپراتورها به صورت تعهد كند."

 

اگرچه بر اساس برنامه دولت، ورود اپراتورهاي بخش خصوصي به بازار فيبر نوري و سرمايه گذاري در اين حوزه به صورت اختياري ديده شده ولي مشوق هايي در اين مسير وجود دارد كه نشان مي دهد دولت مصمم است شرايط را براي حضور حداكثري بخش هاي مختلف دولتي و خصوصي آسان تر نمايد. قطعا اين موضوع باعث ايجاد فضاي رقابتي در بين اپراتورها شده كه در نهايت شرايط را براي مشتركين، اقتصادي تر و با كيفيت تر خواهد ساخت. در همين راستا، در طول يك سال گذشته تلاش دولت در اين عرصه بيشتر از قبل بوده و امضاي تفاهم نامه بين اپراتور ايرانسل و سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گواه اين مدعاست.

 

سرپرست معاونت راهبردي و توسعه بازار رگولاتوري، فضاي رقابتي ايجاد شده در ميان ارائه دهندگان خدمات فيبر نوري را يك مزيت خواند و گفت:" با ورود اپراتور ايرانسل به حوزه ارتباطات ثابت، فضاي رقابتي جديدي ميان ارائه دهندگان خدمات ايجاد شده و در پي آن، اميدواريم مردم سرويس دسترسي ثابت را با كيفيت بهتري دريافت كنند. "

 

در دنياي مدرن امروز، وقتي صحبت از اينترنت مي شود، فيبر نوري پرسرعت ترين و بهترين عملكرد را دارد و استفاده از آن در صنعت مخابرات توانسته ارتباطات و اتصالات مخابراتي را متحول سازد. با در نظر گرفتن اين موضوع كه مزاياي استفاده از فيبر نوري بسيار زياد و قابل ملاحظه مي باشد، توسعه اين بخش نه تنها باعث پيشرفت در عرصه مخابرات مي گردد، بلكه شرايط استفاده از اينترنت را نيز در كشور بهبود مي بخشد.

 

مزيت استفاده از فيبرهاي نوري به سرعت بسيار بالاي اين فناوري خلاصه نمي شود ( سرعت دانلود 40 مگابيت بر ثانيه )  و هزينه سرويس اينترنت فيبر نوري نسبت  به اينترنت ADSL و  VDSL بسيار كمتر مي باشد كه  همين موضوع سبب گرديده تا درخواست دهندگان نصب و راه اندازي فيبر نوري در كشور روز به روز افزايش ميابد. علاوه بر اين فيبر نوري باعث مي شود تا كاربران به راحتي داده هاي خود را آپلود كرده، به فضاي ابري سيستم هاي خود دسترسي بهتري داشته و از تماس ها و ارتباطات تلفني راه دور با كيفيت و پايدار لذت ببرند. 

  

منبع : سايت خريد و فروش سيم كارت رندباز


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳ آبان ۱۴۰۱ساعت: ۰۳:۵۰:۲۶ توسط:اميررضا موضوع:

فعال سازي سرويس رومينگ بين الملل از سوي اپراتورها بدون اطلاع مشتركين

اين روز ها اتفاقاتي افتاده است كه موج نارضايتي در بين مردم بيش تر شده است از اپراتور هاي سيم كارت. درست از اواخر شهريور بود كه در فضاي مجازي خبري پچيد كه دوباره مردم را نسبت به اپراتور هاي سيم كارت ناراحت و عصبي كرد و آن هم فعال سازي رومينگ بين الملل بدون اطلاع مشتركان . همين خبر كافي بود تا موجي از نارضايتي بعد از اتفاقاتي كه در اول سال  جاري نسبت به بسته هاي اينترنت رخ داده بود و باعث نارضايتي مردم شده بود دوباره اتفاق بيفتد. اما اين بار نسبت به گذشته رويكرد اپراتور ها فرق داشت و اين بار تاكيد كردند كه اين كار هيچ هزينه ايي براي مردم كشور ندارد و بابت اين كار قرار نيست مردم پولي  پرداخت كنند.كساني كه مدام در حال سفر كاري مي باشند و نمي دانند نحوه فعال سازي اين سرويس را نمي دانند از جهاتي هم براي شان بسيار خوب و عالي است براي آن كه امكان اتصال به اپراتورهاي كشور مقصد و استفاده از خدمات رومينگ بين الملل وجود دارد.

سرويس رومينگ بين الملل در اصل امكان استفاده از تلفن همراه براي ارسال يا دريافت صوت، ديتا و پيامك را در هنگام سفر به خارج از كشور براي مشتركين فراهم مي آورد و به آنها فرصت مي دهد تا در منطقه جغرافيايي خارج از محدوده تحت پوشش شبكه اپراتور خود با اتصال به شبكه هاي تلفن همراه كشور مقصد، از شماره خود براي برقراري ارتباط استفاده نمايند. بنابراين مشتركين مي توانند در صورت تمايل در سفرهاي خارج از كشور، به جاي خريد سيم كارت كشور مقصد، سرويس رومينگ بين الملل را فعال نموده و از شماره خود براي ارتباط با دوستان و آشنايان استفاده نمايند.

 

چندي پيش در فضاي مجازي خبري منتشر شده بود، مبني بر اين كه شركت مخابرات ايران در اقدامي يك طرفه و بدون اطلاع رساني به مشتركين، سرويس رومينگ بين الملل را بر روي خطوط موبايل همراه اول با هزينه ماهانه شش هزار تومان فعال نموده و فيش هاي ماهانه را حتي براي مكالمات داخل كشور با هزينه رومينگ بين الملل صادر مي كند، انتشار اين خبر در فضاي مجازي نگراني هاي زيادي را به همراه داشت و دغدغه هاي فراواني را براي مشتركين به وجود آورد كه براي پايان دادن به اين مسائل، اپراتورها مجبور به پاسخگويي شدند.

ولي با اين وجود همچنان اين سوال مهم ذهن ها را درگير مي كند:

 آيا در حال حاضر كه امكان استفاده از اين سرويس براي كليه مشتركين سيم كارت دائمي و سيم كارت اعتباري به صورت پيش فرض فراهم شده، اين سرويس بدون اطلاع كاربران از سوي اپراتورها فعال شده است يا نه؟

 

پيش از اين در سال 1399؛ خبري مشابه اين اخبار منتشر شده بود كه به دنبال آن اپراتور ايرانسل اعلام كرد، فعال سازي سرويس رومينگ بين الملل در داخل كشور هزينه اي براي مشتركين نخواهد داشت. همچنين اين اپراتور اعلام كرده بود، مشتركين بايد براي استفاده از خدمات رومينگ بين الملل در سفرهاي خارجي اين قابليت را از قبل بر روي سيم كارت هاي خود فعال نماييد.

 

در همين راستا، امسال بعد از انتشار اين خبر اپراتور همراه اول اعلام كرد كه سرويس رومينگ بين الملل يك سرويس رايگان بوده و در داخل كشور هيچ هزينه اي براي كاربر نخواهد داشت؛ ولي به محض خروج مشترك از كشور و استفاده از خدمات مختلف ارتباطي مانند ارسال پيامك، مكالمه و اينترنت؛ هزينه هاي محاسبه شده بر اساس تعرفه هاي مشخصي مي باشد كه در وب سايت اين اپراتور موجود مي باشد. بنابراين مشتركين مي توانند پيش از سفر با مراجعه به وب سايت همراه اول ليست كشورهاي طرف قرارداد با اين اپراتور و تعرفه هاي مشخص شده را مشاهده نموده و در صورت نياز در سفر از آن استفاده كنند.

 

البته توجه به اين نكته هم ضروري مي باشد كه روشن نمودن گوشي هوشمند و دريافت پيامك در حالت رومينگ بين الملل كاملا رايگان بوده و هزينه پيامك ارسالي، به حساب ارسال كننده پيام خواهد بود. بنابراين مشتركين در صورت استفاده از خدمات اين سرويس موظف به پرداخت هزينه ميباشد و صرف روشن نمودن گوشي هوشمند هزينه اي به حساب مشترك منظور نمي گردد. شايان ذكر است در اين سرويس مبناي محاسبات مكالمات بر حسب دقيقه بوده  (كليه تماس هاي كمتر از 60 ثانيه يك دقيقه كامل در نظر گرفته مي شود) و هزينه تماس دريافتي، به حساب مشترك دريافت كننده تماس مي باشد.

بنابراين در زماني كه مشترك در داخل كشور حضور داشته باشد، تعرفه خدمات مختلف بر اساس تعرفه عادي محاسبه شده و تنها در صورت خروج مشترك از كشور و قرار گرفتن در معرض مناطق تحت پوشش اپراتورهاي طرف قرارداد با رومينگ هزينه ها محاسبه مي گردد، به همين خاطر خبر منتشر شده كذب بوده و صحت ندارد.

 

البته در صورت قرار گرفتن مشترك در نقاط مرزي، به علت همپوشاني اپراتورهاي ميزبان در كشور همسايه امكان بروز تخلف وجود داشته كه كاملا ناخواسته مي باشد. به همين خاطر به محض قرار گرفتن مشترك در چنين شرايطي اين موضوع از سوي اپراتورها از طريق پيامك به اطلاع مشترك خواهد رسيد تا مشترك بتواند با غير فعال سازي اين سرويس، از پرداخت هزينه اضافه جلوگيري كند.

 

با توجه به اين كه در صورت حضور مشترك در مناطق تحت پوشش اپراتور ميزبان خارجي، شناسه اپراتور با توجه به مدل گوشي هوشمند مشترك تغيير كرده و به طور متفاوت نمايش داده مي شود، امكان تشخيص تغيير نوع رومينگ از سوي خود مشترك هم فراهم مي باشد، ضمن اين كه به محض خروج مشترك از كشور و يا قرار گرفتن در مناطق مرزي؛ مشترك پيامكي از سوي اپراتور خود مبني بر ورود به كشور مقصد دريافت مي كند كه نشان دهنده فعال شدن سرويس رومينگ بين الملل مي باشد.

در هر صورت اگر بنا به هر دليلي نگران هزينه هاي تلفن همراه خود هستيد، مي توانيد براي اطمينان خاطر بيشتر از روش هاي زير براي غير فعال سازي سرويس رومينگ بين الملل استفاده كنيد:

 

فعال سازي يا غير فعال سازي سرويس رومينگ بين الملل در اپراتور همراه اول:

·        شماره گيري كد دستوري  # 29 * 10 *  ( ستاره 10 ستاره 29 مربع)

·        شماره گيري كد دستوري # 6 * 1 *  ( ستاره يك ستاره 6 مربع )

·        ارسال پيامك عدد 29  به سرشماره پيامكي 10

 

فعال سازي يا غير فعال سازي سرويس رومينگ بين الملل در اپراتور ايرانسل:

·        شماره گيري كد دستوري  # 2 * 1111 *   ( ستاره 1111 ستاره 2 مربع )

·        مراجعه به اپليكيشن ايرانسل من

 

فعال يا غير فعال سازي سرويس رومينگ بين الملل در اپراتور رايتل:

با توجه به اين كه اپراتور رايتل هيچ كد دستوري مشخصي براي فعال يا غير فعال سازي سرويس رومينگ بين الملل در نظر نگرفته است، مشتركين اين اپراتور مي توانند براي غير فعال سازي اين سرويس بر روي دستگاه خود، به قسمت تنظيمات / درباره دستگاه مراجعه نموده و اين سرويس را غير فعال نمايند.

 

 

منبع : سايت خريد و فروش سيم كارت رندباز


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳ آبان ۱۴۰۱ساعت: ۰۱:۳۷:۲۱ توسط:اميررضا موضوع:

شاتل موبايل و عرضه شماره جديد 099818 سيم كارت هاي هوشمند

اين روز ها ديگر سيم كارت ها وسيله هاي مهمي شده اند بعضي از سيم كارت ها انقدر رقم هايشان انقدر رند هست كه بتوان گفت كه ارزش آن هم قيمت يك خانه در منطقه متوسط شهر است سا بعضي از سيم كارت ها ارزش شان اندازه يك ماشين هست. اين روز ها شاتل در ادامه فعاليت هاي نويني كه دارد در سال جديد  ادامه مي دهد شروع به عرضه جديد سيم كارت هاي هوشمند كرده است كه تجربه  بسيار جالب مي تواند براي مشتركين را داشته باشد و شاتل موبايل كه اين قابليت دارد كه به سه اپراتور برتر كشور وصل شود و در هر موقعيت جغرافيايي به هر كدام يك كه با كيفيت ترين  شبكه را داشته باشد وصل شود. اپراتور شاتل در تلاش است كه بتواند تا پايان سال  از اين قبيل كارها بكند و بسيار اميدوار است كه مردمي كه سيم كارت ندارند شاتل را انتخاب كنند و به خانواده شاتل بپوندد.

به تازگي شاتل موبايل به عنوان تنها اپراتور عرضه كننده سيم كارت هاي هوشمند در كشور، از عرضه رنج جديد شماره  سيم كارت هاي خود خبر داد. سيم كارت هاي هوشمند شاتل موبايل پيش از اين با رنج هاي 099810، 099811، 099812، 099813، 099814، 099815، 099816، 099817 به بازار عرضه شده بودند كه مورد استقبال گسترده كاربران قرار گرفتند.

 

به همين خاطر اين اپراتور در اقدامي جديد سيم كارت هاي هوشمند خود را با پيش شماره 0998 و كد 18 وارد بازار ارتباطات كرد كه علاقمندان مي توانند در صورت تمايل با مراجعه حضوري به مراكز فروش و خدمات پس از فروش شاتل موبايل در سراسر كشور و يا از طريق فروشگاه هاي اينترنتي شاتل موبايل و يا تماس با شماره 09981000000 نسبت به خريد شماره هاي معمولي و رند اين پيش شماره جديد اقدام نمايند.

 

شايان ذكر است سيم كارت هوشمند شاتل موبايل علاوه بر ارائه خدمات اوليه ارتباطي مانند برقراري مكالمه، ارسال پيامك و اينترنت همراه از امكان اتصال به شبكه راديويي هر سه اپراتور فعال در كشور نيز برخوردار است و با تحليل مداوم شبكه و آنتن هاي موجود در موقعيت جغرافيايي مشترك مورد نظر، بهترين و با كيفيت ترين پوشش شبكه را شناسايي كرده و به صورت كاملا خودكار و بدون نياز به نصب اپليكيشن خاص، اتصال خودكار به شبكه راديويي را براي مشترك فراهم مي آورد.

 

البته شاتل موبايل در سال گذشته راهكار انتخاب دستي شبكه راديويي ميزبان را در سراسر كشور پياده سازي نمود كه اين مهم در راستاي توسعه قابليت هاي سيم كارت هاي هوشمند شاتل موبايل صورت پذيرفته و به مشتركين شاتل موبايل اين امكان را مي دهد تا با بهره مندي از انتخاب هوشمند شبكه از طريق شماره گيري كد دستوري # 8 * 1 *  ( ستاره 1 ستاره 8 مربع ) و يا از طريق مراجعه به مديريت اينترنتي حساب شاتل موبايل از وضعيت اتصال شبكه راديويي ميزبان سيم كارت خود مطلع گرديده و با تغيير شبكه راديويي ميزبان، شبكه مورد نظر خود را انتخاب نمايند.

 

علاوه بر قابليت هاي ذكر شده، شاتل موبايل تنها اپراتوري است كه قابليت انتقال مانده بسته اينترنت به دور بعد  را براي مشتركين خود ايجاد نموده است كه اين ويژگي شرايط استفاده از بسته ها را براي كاربران بسيار مفيد و كاربردي تر مي سازد. از ديگر خدمات خاص و متمايز شاتل موبايل مي توان به اشتراك سرويس فيلم و سريال نماوا، تعرفه ويژه مصرف آزاد و بسته هاي اينترنت همراه و تركيبي نام برد كه همه آنها نه تنها نشان دهنده تنوع خدمات و قيمت اقتصادي محصولات مي باشند بلكه بيانگر توجه اين اپراتور به نياز ها و درخواست هاي مشتركين هم مي باشد.

 

 

منبع : سايت خريد و فروش سيم كارت رندباز



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲ آبان ۱۴۰۱ساعت: ۰۵:۰۳:۱۱ توسط:اميررضا موضوع:

براي خريد اقساطي سيم كارت 0912 ارزان و اقتصادي چه بايد كرد؟

سكه و پول مهم ترين وسيله ايي كه شايد بشر ساخته است و توانست كه مسير تبادل اجناس و وسايل را تغيير دهد و همچنين  بابت خريد وسايل پول پرداخت مي كنيم. اين روز ها اما شرايط اقتصادي جامعه شايد تا حدودي خوب  و عالي نباشد و بسياري از مردم بخواهند كه وسايل شان را به صورت اقساطي بخرند . اين روش بسيار عالي و خوب است و حتي به كسي كه مي خواهد وسيله اقساطي بخرد فشار كمتري مي آيد  و مي توان وسيله ديگري را خريد. يكي از  بهترين روش در بازار  امروزي خريد اقساطي  است . اقساطي خريدن يكي از بهترين روش هايي است كه اين روز ها بسياري از مردم در جامعه ان را استفاده مي كنند بسيار راضي هستند و مي توانند كه هزينه را مديريت كنند و بتوانند كه به هر چيزي كه مي خواهند برسند و مي توان به آساني هزينه هاي ديگر را پرداخت كرد و ديگر خبري از هزينه هاي گزاف نيست .

البته قيمت همه سيم كارت هاي 0912 به يك اندازه نبوده و شماره هاي رند و شماره هايي با كدهاي يك و دو بسيار ارزش ريالي بالايي دارند. در قيمت گذاري سيم كارت دائمي 0912، علاوه بر رندي شماره، كاركرد سيم كارت نيز در تعيين قيمت نهايي تاثير گذار است و در صورتي كه شماره صفر يا كم كاركرد باشد، طبيعتا قيمت سيم كارت افزايش مي يابد. در هر صورت اگر واقعا قصد خريد سيم كارت هاي 0912 را داريد و تنها مشكل اساسي قيمت بالاي اين سيم كارت ها مي باشد، پيشنهاد مي كنم قبل از انصراف دادن، سري به وب سايت رندباز و بخش فروش اقساطي سيم كارت بزنيد. در اين بخش فرصتي استثنايي براي همه متقاضيان سيم كارت، خصوصا سيم كارت هاي پر طرفدار و گران قيمت 0912 ايجاد شده تا اين افراد بتوانند به صورت قسطي صاحب سيم كارت مورد علاقه خود شوند.

 

در رندباز متقاضيان مي توانند بعد از آگاهي از قيمت سيم كارت و نحوه تقسيط مبلغ نهايي، با فروشنده تماس گرفته و تنها با پرداخت يك سوم مبلغ سيم كارت و تضمين مابقي قيمت به صورت اقساط بدون معرفي ضامن و يا پرداخت چك يا سفته صاحب سيم كارت گردند. خريد سيم كارت 0912 به صورت اقساطي نه تنها به شما كمك مي كند تا هزينه سنگين يك سيم كارت را به پرداخت هاي متناوب تقسيم كنيد و به صورت هوشمندانه مالك يك سيم كارت دائمي با شماره مورد علاقه خود شويد، بلكه با در نظر گرفتن نوسانات بازار، قطعا قيمت سيم كارت در پايان اقساط بسيار بيشتر از مبلغ پرداختي شما خواهد بود. در اين فاصله نيز شما با سيم كارتي كه از همه نظر مورد پسند شماست، به كسب و كارتان رونق بخشيديد و در بين رقبا درخشيديد.

 

با توجه به اين كه رندباز به عنوان يك مرجع شناخته شده براي قيمت گذاري سيم كارت در بين حرفه ايهاي اين حوزه، قابل اعتماد مي باشد، خيالتان از جانب قيمت گذاري سيم كارت هاي موجود در اين وب سايت راحت باشد و مطمئن باشيد، همه شماره هاي رند و معمولي در اين وب سايت از قيمت منصفانه اي برخوردارند. علاوه بر اين تنوع شماره خصوصا شماره هاي 0912 در اين وب سايت به گونه اي است كه شما مي توانيد خيلي سريع و تنها با چند كليك شماره مورد علاقه خود را پيدا كنيد و با پرداخت اقساطي، يك خريد هوشمندانه را تجربه كنيد. البته با در نظر گرفتن اين موضوع كه هر چقدر قدمت يك سيم كارت 0912 بيشتر باشد، گران تر هم خواهد بود، شما مي توانيد براي يك خريد مقرون به صرفه به دنبال كدهاي بالاتر سيم كارت 0912 باشيد، مثلا سيم كارت 0912 كد 9 و صفر، كه در سال هاي اخير عرضه شدند، به مراتب قيمتي مناسب تر دارند. البته در بين شماره هاي كد صفر و 9، سيم كارت هاي كار نكرده و شماره هاي رند با قيمت مناسب نيز پيدا مي شوند كه نسبت به همه پيش شماره هاي ديگر 0912 اقتصادي تر مي باشند.

 

شايد شما در آگهي ها و وب سايت هاي خريد با جملاتي مانند" خريد اقساطي سيم كارت 912 بدون پيش پرداخت" و يا "سيم كارت 0912 ارزان قسطي بدون سود" روبرو شويد كه هيچ عقل سليمي آنها را نمي پذيرد. زيرا در دنياي اقتصاد امروز ايران، هيچ فروشنده اي بدون پيش پرداخت و يا سود ماهيانه اقدام به فروش اقساطي سيم كارت همراه اول 0912 كد 0 و يا سيم كارت هاي ديگر نمي كند. بنابراين اگر مي خواهيد بي دردسر صاحب سيم كارت مورد علاقه خود شويد، دور اين جمله هاي جذاب را خط بكشيد و مطمئن باشيد همه اين جمله هاي جذاب و دوست داشتني دورغين  براي به دام افتادن شما در تله كلاهبرداران مي باشد.

 

خريد سيم كارت آن هم به صورت اقساطي از فروشندگان معتبر و قابل اطمينان بسيار مهم است، زيرا كوچكترين بي توجهي مي تواند ضررهاي مالي جبران ناپذير و دغدغه هاي فراواني را براي شما به همراه داشته باشد. بنابراين توصيه ما را جدي بگيريد و از وب سايت هايي مانند رندباز خريد نماييد كه با تجربه مفيد و درخشان خود، مي توانند شرايط را براي يك خريد هيجان انگيز و بي دردسر فراهم آوردند. 

 

 

منبع : سايت خريد و فروش سيم كارت رندباز



برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲ آبان ۱۴۰۱ساعت: ۱۲:۴۰:۰۹ توسط:اميررضا موضوع: